Buitenschoolse Opvang (BSO)

 

KMN Kind & Co

KMN Kind & Co verzorgt de buitenschoolse opvang op BSO de Touwladder, Wagenmaker 97 in Wilnis. Deze opvang is verdeeld over twee verdiepingen: de benedenverdieping voor de onderbouwgroep en de bovenverdieping voor de bovenbouw kinderen.

BSO de Touwladder is open op maandag tot en met vrijdag van 14.30 uur tot 18.30 uur. In de schoolvakanties is de BSO van 7.30 uur tot 18.30 uur geopend.

VSO de Touwladder biedt opvang aan op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 8:45 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

Voor vragen over plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze afdeling planning via planning@kmnkindenco.nl of  via telefoonnummer: 030 - 600 47 50.

 

Kinderopvang de Ronde Venen

Ook Kinderopvang de Ronde Venen is betrokken bij onze school.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd bieden zij op locatie de Stal  in Waverveen buitenschoolse opvang aan. Na school direct naar de boerderij: hoe landelijk! Deze groep bestaat uit maximaal twintig kinderen en wordt begeleid door twee pedagogisch medewerksters. De kinderen worden met onze eigen busjes door de pedagogisch medewerkers van school gehaald. Op de BSO staat ontspanning voorop. Kinderen kunnen daarom zelf kiezen wat ze willen doen. Even het hoofd leegmaken na een lange dag school!

Je krijgt pas echt een goede indruk als je zelf eens komt kijken op onze BSO. Maak gerust een afspraak voor een rondleiding. We laten je graag onze mooie boerderij locatie zien, en beantwoorden al je vragen.

E-Mail: info@kinderopvangderondevenen.nl Tel: +31 (0)297 - 562338

 

 

Overigens zijn in De Ronde Venen meer organisaties die BSO aanbieden